Главная | Регистрация | Вход | RSSСуббота, 18.05.2024, 15:55

Информационное агентство "SuperHelpers"!

Главная страница
Форма входа

Каталог файлов

Главная » Файлы » Мои файлы

Порівняльна характеристика вітчизняного та зарубіжного шоколаду. Курсова робота з товарознавтсва продовольчих товарів
21.12.2009, 23:30

Вступ 3

1. Стан ринку шоколаду в Україні 4

2. Характеристика асортименту шоколаду 13

3. Формування якості шоколаду 18
3.1. Характеристика сировини 18
3.2. Основні етапи виробництва шоколаду 22

4. Порівняльна характеристика шоколаду вітчизняного та зарубіжного виробництва 27
4.1. Матеріали та методи дослідження 27
4.2. Органолептичні показники якості 29
4.3. Фізико-хімічні показники якості 33

Висновки 35

Список використаних джерел 37

Додатки 39

Категория: Мои файлы | Добавил: Tigrenok
Просмотров: 1154 | Загрузок: 0 | Комментарии: 3 | Рейтинг: 1.0/2
Всего комментариев: 2
2 Тарас  
0
ваіфаіа

1 Тарас  
0
качає нормально???

Имя *:
Email *:
Код *:
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Украина онлайн
    Copyright MyCorp © 2024
    Сделать бесплатный сайт с uCoz